ateliervalkenbos.com
Atelier Valkenbos, Valkenboskade 89, 2563 GP  DEN HAAG,
Tel:070-2206850 / 06-51898552 / 06-11300016
KvK Haaglanden, nr.: 271.52885, BTW nr.: 0188.75.257.B.01
Webwinkel-home Uit eigen atelier Artikelen Uw bestelling Onze condities Privacy Statement

Phoenix Klik hier voor onze Phoenix artikelen voor de inrichting van antieke mini-interieurs. Phoenix Klik hier voor onze Mini Mundus en Minilux artikelen voor de inrichting van antieke mini-interieurs.

*NIEUW!* *NIEUW!* *NIEUW!*
Exclusief uit eigen atelier en workshops

Exclusieve ontwerpen en handgemaakte artikelen uit eigen atelier. Altijd kleine oplagen of per stuk (bv. ontwerpen voor de Dolls House Nederland) dus exclusiviteit verzekerd! Sommige ontwerpen worden ook, bij voldoende belangstelling, op aanvraag middels een workshop aangeboden. Bezoek onze webwinkel daarom regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe items.

Workshops in kleine groepjes (max. 4 pers.) ev. mogelijk op locatie binnen de regio Haaglanden (max. 6 pers.). Voor meer info kunt u ons bellen of mailen.

Wij bieden onder bovenstaande condities ook demonstratie/workshop ‘aanleg electriciteit in het poppenhuis’ aan met behulp van de kwalitatief zeer goede systemen van het Duitse merk Mini Mundus/MiniLux. Deze workshop wordt gegeven met behulp van een duidelijke, gebruiksvriendelijke handleiding met tekst en foto’s dus u kunt hiermee thuis direct veilig aan de slag. Op atelieradres gratis, op locatie tegen geringe kosten.